Προφίλ

Η ILEP- CryoΤech ιδρύθηκε το 1988 με αποκλειστική δραστηριότητα την ψύξη των τροχοφόρων. Σήμερα μετά από 29 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας και διαρκών επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένα μηχανήματα αποτελεί τη μεγαλύτερη κάθετη μονάδα κλιματισμού αυτοκινούμενων οχημάτων στην Ελλάδα.

 

Υπό τη συνεχή καθοδήγηση του ιδρυτή της Θ. Ευθυμίου, Διπλωματούχου Μηχανολόγου Μηχανικού προχώρησε με σταθερά βήματα εξέλιξης. Με συνεχή έρευνα της παγκόσμιας αγοράς ανέπτυξε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής κλιματιστικών αυτοκινήτων, μερών κλιματιστικών και εμπορίας ανταλλακτικών του κόσμου. Η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από αυτές τις συνεργασίες εφαρμόστηκε πρωτοποριακά και στην Ελλάδα.

 

Στην ILEP- CryoΤech σχεδιάζουμε, συναρμολογούμε και κατασκευάζουμε κλιματιστικά για ειδικές εφαρμογές, όπως μηχανήματα έργου, φορτωτές, οδοστρωτήρες, χωματουργικά, στρατιωτικά οχήματα, περονοφόρα κλπ χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την τελευταία τεχνολογία.

 

Στο ευέλικτο τμήμα υπηρεσιών και ανταλλακτικών που δημιουργήσαμε αναπτύξαμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να καλύψουμε τις ανάγκες για όλες τις εφαρμογές κλιματισμού και ψύξης μεταφορών εργοστασιακού ή after market σε συντήρηση, επισκευή, αναλώσιμα και ανταλλακτικά.

Το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας προσφέρει πανελλαδική τεχνική υποστήριξη. Στην ILEP- CryoTech θα χαρούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Στο φιλικό περιβάλλον οι τεχνικοί μας θα σας συμβουλέψουν για την αρτιότερη τεχνική λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και θα ολοκληρώσουν τις απαραίτητες εργασίες το συντομότερο δυνατό ενώ θα περιμένετε στον ευχάριστο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναμονής.