Υαλοκαθαριστήρες

Κακή ορατότητα την στιγμή που είναι πιο απαιτητικές οι συνθήκες οδήγησης; Υαλοκαθαριστήρες CHAMPION είναι η λύση!

 

Η ILEP- CryoTech κοντά σας και το χειμώνα με λύση για ασφαλέστερη οδήγηση, προσφέρει υαλοκαθαριστήρες Champion από λαστιχογραφήτη για μεγαλύτερη αντοχή κατάλληλους για κάθε μοντέλο ΙΧ και επαγγελματικών οχημάτων (έως ημιφορτηγά).

Βασικά στοιχεία που διακρίνουν και καθιστούν μοναδικές τις επίπεδες λεπίδες υαλοκαθαριστήρων Champion Easyvision είναι

  • Το φυσικό ελαστικό μειώνει τον θόρυβο, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στα ραγίσματα και στη φθορά από τις υπεριώδεις ακτίνες και δεν αφήνει υπολείμματα κεριού στα τζάμια. Η μοναδική σύνθεση του καουτσούκ εξασφαλίζει βέλτιστη επαφή με το παρμπρίζ και εξαιρετική ποιότητα καθαρίσματος ακόμα και στις πιο ακραίες θερμοκρασίες.
  • Η αποκλειστική σχεδίαση του καμπτήρα, εξασφαλίζει ασύγκριτη επαφή της λεπίδας με το παρμπρίζ μειώνοντας τυχόν ανύψωση του υαλοκαθαριστήρα από τον αέρα όταν το αυτοκίνητο τρέχει σε υψηλές ταχύτητες και
  • Η τεχνολογία VGS™ (Τεχνολογία μεταβαλλόμενης γεωμετρίας του σπόιλερ) που ενσωματώνει ένα συμμετρικό και εύκαμπτο σπόιλερ από συνθετικό ελαστικό στο εσωτερικό της λεπίδας.

Διαθέτουμε κλασικούς και με λεπίδα (flat) υαλοκαθαριστήρες καθώς και υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής του υαλοκαθαριστήρα που κουμπώνει στο όχημά σας, από κλασικό σε flat με την τεχνολογία flat retro – clip της Champion.

Οι υαλοκαθαριστήρες πωλούνται σε σετ αλλά και ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Άμεση διαθεσιμότητα και αυθημερόν ΔΩΡΕΑΝ τοποθέτηση των υαλοκαθαριστήρων και το ταξίδι γίνεται απόλαυση!

 

Για να ξεθολώνουν τα τζάμια σας άμεσα είναι απαραίτητο να μην αμελείτε το ετήσιο σέρβις του κλιματισμού του αυτοκινήτου σας. 

 

Κλασικοί υαλοκαθαριστήρες Champion

Υαλοκαθαριστήρες κλασικοί

Λεπίδα (flat) υαλοκαθαριστήρες Champion

Υαλοκαθαριστήρες λεπίδα (flat)

Champion Easy Vision υαλοκαθαριστήρες με εύχρηστο κλιπ

Εύχρηστο κλιπ για την αντικατάσταση του υαλοκαθαριστήρα