Θέλετε να διώξετε τα βακτήρια που αναπτύσονται στο σύστημα του κλιματισμού σας; Ζητήστε από τους τεχνικούς μας να κάνουν απολύμανση κλιματισμού στο αυτοκίνητό σας!

Βακτήρια, μικροοργανισμοί, μούχλα και μύκητες αναπτύσσονται στους αγωγούς και τα φίλτρα του συστήματος ανεξάρτητα από τη χρήση του κλιματισμού. Αυτές οι εστίες μόλυνσης αποτελούν τον κύριο παράγοντα των δυσάρεστων οσμών που εμφανίζονται κατά την χρήση του κλιματισμού καθώς και έχουν επίπτωση στην υγεία των επιβατών δημιουργώντας παρενέργειες όπως για παράδειγμα πονοκεφάλους, αναπνευστικά προβλήματα και αλλεργίες.

Στην ILEP - CryoTech αναλαμβάνουμε την απολύμανση κλιματισμού του αυτοκινήτου σας με πιστοποιημένα, οικολογικά προϊόντα. Το σύστημα MIST απολυμαίνει ταυτόχρονα τον εξατμιστή, τους αεραγωγούς αλλά και την καμπίνα του αυτοκινήτου. Έτσι μετά την εφαρμογή του και την αλλαγή του φίλτρου καμπίνας είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχουν πουθενά εστίες μόλυνσης από τις οποίες θα να αναπτυχθούν βακτήρια.

Το σύστημα MIST ατμοποιεί το απολυμαντικό δημιουργώντας μια ομίχλη από απολυμαντικό (εξού και το όνομα MIST του συστήματος). Το μικροσκοπικά σταγονίδια του ατμού εισχωρούν σε κάθε σημείο καθαρίζοντας και απολυμαίνοντας πλήρως το αυτοκίνητό σας.

Ως ειδικοί στο χώρο του κλιματισμού συνιστούμε να γίνεται τακτή αλλαγή των φίλτρων καμπίνας κατά προτίμηση κάθε έξι μήνες αντί την ετήσια που είναι ο μέγιστος χρόνος που μπορεί το φίλτρο να μην αλλαχθεί. Η αλλαγή των φίλτρων είναι σημαντικό να γίνεται αφού ο αέρας που εισέρχεται στην καμπίνα φιλτράρεται από αυτά όχι μονάχα τους καλοκαιρινούς μήνες για την ψύξη αλλά και το χειμώνα κατά τη χρήση της θέρμανσης.

Είναι απαραίτητο λοιπόν για να αναπνέετε καθαρό αέρα και συνεπώς για να προστατεύσετε την υγεία σας, να μην αμελείτε την ετήσια απολύμανση και την αλλαγή φίλτρων. 

 

*Τυπικό κόστος απολύμανσης κλιματισμού και αλλαγής φίλτρων 45 € + ΦΠΑ (η τιμή εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου αφού η τιμή διαφοροποιείται από τον τύπο του φίλτρου γύρης που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας). Χρόνος απολύμανσης 30 λεπτά.

- Σκόνη και βακτήρια που αναπτύσονται μέσα στο σύστημα κλιματισμού και χρήζει απολύμανση -