Αγαπητοί πελάτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι o οίκος Autoclima Ιταλίας τον οποίο και αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας ILEP- CryoTech, συμπληρώνει την σειρά των κλιματιστικών της εντάσσοντας μια νέα επέκταση κλιματιστικού για την καμπίνα των επιβατών των οχημάτων Mercedes-Benz Sprinter σειρά 906.

Αυτό θα αυξήσει την γκάμα των κλιματιστικών που προσφέρουμε για τα Minibus καθώς θα αποτελεί την μοναδική εναλλακτική επέκταση κλιματιστικού της εργοστασιακής (Ο.Ε.) που προσέφερε μέχρι πρότινος η Mercedes-Benz, αλλά έχει πια καταργήσει.

Η θερμοκρασία και η ροή του αέρα μπορούν να ρυθμιστούν μέσω ενός ηλεκτρονικού χειριστηρίου, ο αέρας κατανέμεται μέσω ενός κεντρικού αεραγωγού χρώματος γκρι στον οποίο μπορούν να τοποθετηθούν φωτιστικά και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτή η επέκταση κλιματιστικού είναι συμβατή να λειτουργήσει και με το νέο ψυκτικό μέσο HFO-1234yf.

Μπορείτε να παραγγείλετε τον εξατμιστή οροφής της επέκτασης του κλιματιστικού με ψύξη μόνο (RE50) ή και με πρόσθετη δυνατότητα θέρμανσης (REH50) (μετατροπή εκ των υστέρων του εξατμιστή από ψύξη μόνο σε ψύξη & θέρμανση δεν είναι εφικτή). Για προεπισκόπηση του τεχνικού φυλλαδίου κάντε κλικ εδώ.