Η ILEP- CryoTech παρουσίασε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της που αφορούν την επαγγελματική ψύξη μεταφοράς ευπαθών προϊόντων, στην τριπλή έκθεση Meat & Grill days, Dairy Expo, Frozen Foods που διοργανώθηκε στο Metropolitan Expo 10-12 Νοεμβρίου 2018. Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο Διευθύνον Σύμβουλος της ILEP- CryoTech Ευθυμίου Θεόδωρος, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και κόρη του Μαρία - Ελένη Ευθυμίου, καθώς και εκπρόσωπος από τον οίκο Autoclima Ιταλίας τον οποίο αντιπροσωπεύει η ILEP-CryoTech, D' Agostino Marcello.

  

Λίγα λόγια για τον σκοπό συμμετοχής της ILEP- CryoTech:

Η νομοθεσία ορίζει πως ευπαθή προϊόντα όπως τα τρόφιμα, πρέπει να μεταφέρονται και να παραδίδονται στον καταναλωτή σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες έτσι ώστε να μην αλλοιώνονται. Η ILEP- CryoTech ως κάθετη μονάδα ψύξης βρίσκεται δίπλα στο επαγγελματία προσφέροντας μέσω του οίκου Autoclima Ιταλίας, όπου και αντιπροσωπεύει, πλήρη γκάμα ψυκτικών μηχανημάτων για οχήματα μεταφοράς ευπαθών προϊόντων.

Περιλαμβάνει την σειρά FROSTY, η οποία διαθέτει ψυκτικά μηχανήματα οροφής 1000- 4000W με ή χωρίς σύστημα Stand By μονοφασικό 220V ή τριφασικό 380V, αλλά και ψυκτικά μηχανήματα εσωτερικά που δεν επηρεάζουν τις εξωτερικές διαστάσεις του οχήματος. Διαθέτει επίσης, το πρωτοποριακό σύστημα Sanifrigofilter της Autoclima, το οποίο εκτός από την αποστειρωτική του ιδιότητα, εξουδετερώνει και όλες τις ανεπιθύμητες οσμές, όπως για παράδειγμα από φρέσκα ψάρια, τυροκομικά είδη, αλλαντικά κλπ. Αποτελεί λοιπόν αναπόσπαστο κομμάτι για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν σύστημα HACCP ή για αυτές που επιθυμούν να λάβουν αυτήν την πιστοποίηση.

Τέλος, η ILEP- CryoTech προσφέρει πλήρη after sales service στον επαγγελματία μέσω του συνεργείου στην Αθήνα αλλά και με δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα!