Στα τέλη της δεκαετίας του πενήντα η πρωτοβουλία μερικών νέων τεχνικών οδήγησε στον πειραματισμό για την ανάπτυξη κλιματιστικών για επιβατικά αυτοκίνητα. Αυτή η πρωτοποριακή δραστηριότητα φαίνεται να είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή προσπάθεια παραγωγής κλιματιστικών στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Χάρις στις διαρκείς και έγκαιρες αυξήσεις στον κύκλο εργασιών, η ανάπτυξη της εταιρείας θέτει την AUTOCLIMA ηγέτη στον τομέα αυτό, ενημερωμένη με τα πιο σύγχρονα μοντέλα της βιομηχανικής ανάπτυξης της Ευρώπης. Η βασική δραστηριότητα είναι απόλυτα εστιασμένη στον κλιματισμό και ψύξη μεταφορών για κάθε τύπο οχήματος και για κάθε ειδική εφαρμογή.

Ο κατάλογος με τα ανταλλακτικά που προσφέρει η AUTOCLIMA περιέχει πάνω από 5.000 πρωτότυπα και aftermarket ανταλλακτικά, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής για τα περισσότερα κλιματιστικά της σημερινής αγοράς. Επιπλέον όλα τα κλιματιστικά και ψυκτικά μηχανήματα που εμπορεύεται η AUTOCLIMA λειτουργούν με οικολογικό ψυκτικό υγρό και κατασκευάζονται από μέρη που χρησιμοποιούνται στα ορίτζιναλ κλιματιστικά.

H ILEP- CryoTech αντιπροσωπεύει όλα τα προϊοντα της Denver – AUTOCLIMA Ιταλίας από το 1998. Σαν αντιπρόσωποι διατηρούμε στοκ και διανέμουμε όλο το φάσμα των προϊόντων της Denver – AUTOCLIMA Ιταλίας που περιλαμβάνει:

  • Κλιματιστικά ελαφριών και βαριών φορτηγών.
  • Κλιματιστικά οροφής από 4 έως 20 Kw για οχήματα μεταφοράς προσωπικού μέχρι 35 θέσεις με κανάλια και ελευθέρας ροής.
  • Αυτόνομα κλιματιστικά φορτηγών FRESCO για λειτουργία εν στάση με τον κινητήρα σβηστό.
  • Αυτόνομα κλιματιστικά Modula που λειτουργούν με 12 V και 24 V για εφαρμογές όπου δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση συμπιεστή στον κινητήρα του οχήματος.
  • Μέρη κλιματιστικών για συναρμολόγηση συστημάτων, όπως εξατμιστές δαπέδου και οροφής με ψυκτική ισχύ από 4 έως 9 Kw, συμπυκνωτές οροφής και δαπέδου με ψυκτική ισχύ από 3 έως 11 Kw.
  • Πλήρης φάσμα ανταλλακτικών για κλιματιστικά, συμπιεστές, συμπυκνωτές, εξατμιστές, φίλτρα αφυγραντές, εκτονωτικές βαλβίδες κ.λ.π.
  • Ψυκτικά μηχανήματα FROSTY Roof Top, Integra και Wall συντήρησης και κατάψυξης από 1000 W μέχρι 4000 W κατάλληλα για συντήρηση και κατάψυξη.

 

Για προεπισκόπηση των προϊόντων της AUTOCLIMA πιέστε παρακάτω: