Η West Aircon δημιουργήθηκε χάρις στην 30ετή εμπειρία του ιδρυτή της Roberto Zannini, που αποκτήθηκε στον τομέα του κλιματισμού των αυτοκινήτων. Η West Aircon ειδικεύεται στην παραγωγή βάσεων κομπρεσέρ κιτ για τις εφαρμογές της ψύξης μεταφορών.

Η τεχνική εμπειρία και η γνώση στην μηχανολογία που αποκτήθηκε μετά από την εργασία για αρκετά χρόνια σε αυτόν τον τομέα δημιουργούν μια τεχνογνωσία που διέπει την εταιρεία και η οποία μεταφέρεται και στους πελάτες της μέσω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της. Η West Aircon χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία η οποία επιτρέπει στη διατήρηση υψηλών προδιαγραφών, χαμηλό λειτουργικό κόστος και μια καλή αναλογία ποιότητας / τιμής.

Στην ILEP- CryoTech διανέμουμε όλες τις βάσεις που παράγει η West Aircon. Το στοκ μας, μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας, εξασφαλίζοντας πως η κατάλληλη βάση είναι διαθέσιμη για την εφαρμογή τους είτε αυτή είναι για μονό ή για δεύτερο κομπρεσέρ.

Λύσεις με διπλό κομπρεσέρ είναι απαραίτητες για ψυκτικά μηχανήματα σε βαν και φορτηγά που είναι ήδη εξοπλισμένα με κλιματιστικό.

Επίσης αυτές είναι απαραίτητες για βαν μεταφοράς προσωπικού όταν πρόκειται να εγκατασταθεί κλιματιστικό οροφής εκτός από το κλιματιστικό Ο.Ε.

 

Για προεπισκόπηση των προϊόντων της West Αircon πιέστε παρακάτω: