Στην ILEP- CryoTech αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή και την μετέπειτα συντήρηση του κλιματιστικού σε ιστορικά οχήματα – αντίκες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή για να διατηρηθεί ο χαρακτήρας και η συλλεκτικότητά τους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα αυτοκίνητα τα οποία έχουμε αναλάβει.

 

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για προεπισκόπηση της δουλειάς μας σε De Lorean του οποίου ανακατασκευάσαμε πλήρως το κλιματιστικό.

 Κλασικά αυτοκίνητα - De Lorean

 

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για προεπισκόπηση της δουλειάς μας σε δεξιοτίμονο Nissan Figaro του οποίου αναβαθμίσαμε το κλιματιστικό από μη-οικολογικό σε οικολογικό.

Κλασικά αυτοκίνητα - Nissan Figaro

 

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για προεπισκόπηση της δουλειάς μας σε ιστορικό όχημα Mercedes-Benz /4 του οποίου αναλάβαμε την επισκευή του καλοριφέρ και συντηρούμε το κλιματιστικό.

Κλασικά αυτοκίνητα -  Mercedes-Benz /4

 

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για προεπισκόπηση της δουλειάς μας σε Porsche 911 Carrera του οποίου ανακατασκευάσαμε πλήρως το κλιματιστικό.

Κλασικά αυτοκίνητα - Porsche 911 Carrera

 

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για προεπισκόπηση της δουλειάς μας σε Lancia Dedra Integrale του οποίου ανακατασκευάσαμε πλήρως το κλιματιστικό.

Κλασικά αυτοκίνητα - Lancia Dedra Integrale

 

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για προεπισκόπηση της δουλειάς μας σε Alfa Romeo 75 του 1986 του οποίου επισκευάσαμε το κλιματιστικό.

Κλασικά αυτοκίνητα - Afla Romeo 75 1986